E-BIKES TESTEN BIJ TREK BENELUX

Naar goede gewoonte opent de importeur van Trek voor de Benelux ook deze zomer de deuren van de showroom voor het grote publiek. Trek zet meer dan tweehonderd fietsen uit de nieuwste collectie klaar. Voor iedereen die geïnteresseerd is in e-bikes staan de mensen van NuVinci en Bosch klaar om je al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je testrijden met verschillende elektrische fietsen. Trek-ambassadrice Marijn de Vries is aanwezig, net als Radio 2-DJ Paul Rabbering.

 

De Trek World Consumentendag vindt plaats op zaterdag 18 augustus van 10.00 tot 15.00 uur in Harderwijk. Toegangstickets zijn gratis te bestellen via deze link. Bij aanmelding maak je ook nog eens kans op geweldige prijzen van Bontrager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.