Koga introduceert nieuw platform voor e-bikes

Niet veel merken wachten de Eurobike-beurs nog af voor de introductie van nieuwe modellen, maar Koga doet dat wel. Volgende week introduceert het merk in het Zuid-Duitse stadje Friedrichshafen een volledig nieuw e-bikeplatform onder de naam Pace, zo meldt vakblad Tweewieler. Het platform zal bestaan uit zes verschillende modellen, waaronder een speed pedelec, die worden aangedreven met motoren van Bosch of Shimano. Interne kabelgeleiding, een semi-geïntegreerde accu en standaard hydraulische schijfremmen zijn de belangrijkste kenmerken die de Pace-fietsen delen. Op Eurobike wordt de nieuwe lijn voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.