Ontspannen bergbeleving!


Het Eerste E-Mountainbike Camp in het Salzburgse Saalachdal!

Altijd al zin gehad in het ontdekken van de bergen op de mountainbike? Maar zie je zo op tegen die ellenlange beklimmingen? Dan is het Eerste E-Mountainbike Camp in het Salzburgse Saalachdal misschien wel wat voor jou. Daar kom je namelijk met behulp van een elektrisch ondersteunde e-mountainbike probleemloos op de allermooiste plekjes.
Het Saalachtal in het Oostenrijkse Salzburgerland is een prachtig dal. Maar wie de hooggelegen hellingen wil ontdekken, moet flink wat kracht en uithoudingsvermogen in huis hebben. Tenzij je gebruik maakt van een e-mountainbike, een mountainbike met elektrische trapondersteuning. Van 22 tot en met 24 juni wordt in het Saalachdal het Eerste E-Mountainbike Camp georganiseerd.
Lokale e-mountainbikers nemen je daarbij mee naar de allermooiste plekjes. Uiteraard niet eerder, nadat je een korte techniekcursus gekregen hebt, zodat je precies weet hoe je met een e-mtb moet sturen, remmen en schakelen (super simpel, overigens…).
Lekker eten en drinken hoort overigens net zo bij dit camp als fietsen, dus het is op alle vlakken genieten.Deelname aan het Eerste E-Mountainbike Camp in het Saalachdal kost 165,- euro (inclusief twee overnachtingen, e-bike-huur, rijtechniek-clinic, toertochten met begeleiding en een verrassingspakket). Meer info en reserveringen op lofer.com/e-bike-camp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.